Badrock ikea

ROCKÅN Badrock, vit, S/M – IKEA

ROCKÅN Badrock, vit, S/M.

Badrockar – IKEA

Badrockar – IKEA

OK, så kläder är inte möbler. Men enligt oss kan kläderna fortfarande hjälpa dig att ha bättre dagar hemma. Oavsett om det är en badrock efter en varm dusch, eller en regnrock som tar dig hem torrare efter en regndusch, kan vi hjälpa dig. Kolla in vårt sortiment och återkom för enstaka t-shirt, tofflor eller något annat.

Badrockar & morgontofflor – IKEA

Badrockar & morgontofflor – IKEA

Med badrock och ett par sköna morgontofflor blir det enkelt att kliva upp på morgonen. Vi har morgonrockar i frotté i storlekar som passar dam, herr och barn.

ROCKÅN Badrock, vit, L/XL – IKEA

ROCKÅN Badrock, vit, L/XL. Perfekt för de där långa, lata morgnarna hemma – med mjuk frotté på båda sidor, justerbara hällor för skärpet, praktiska sidofickor och ärmar som är lätta att röra sig i.

BJÄLVEN Badrock, beige, L/XL – IKEA

BJÄLVEN Badrock, beige, L/XL När det är din tur att koppla av får den här badrocken med våffelstruktur dig på spa-humör. Den mjuka och absorberande bomulls-/viskosblandningen är lätt och kan bäras med lite eller mycket undertill.

ROCKÅN Badrock, grå, L/XL – IKEA

ROCKÅN Badrock, grå, L/XL. Perfekt för de där långa, lata morgnarna hemma – med mjuk frotté på båda sidor, justerbara hällor för skärpet, praktiska sidofickor och ärmar som är lätta att röra sig i.

RASTÄLVEN Badrock, mörkgrå, L/XL – IKEA

RASTÄLVEN Badrock, mörkgrå, L/XL En kopp te, en roman eller en fängslande serie – allt du behöver är en fluffig badrock för att göra stunden komplett. Oavsett om du vill slappa eller ha en mysig start på dagen – njut! Perfekt efter duschen eftersom den här badrocken är både varm och absorberande.

BJÄLVEN Badrock, beige, S/M – IKEA

BJÄLVEN Badrock, beige, S/M När det är din tur att koppla av får den här badrocken med våffelstruktur dig på spa-humör. Den mjuka och absorberande bomulls-/viskosblandningen är lätt och kan bäras med lite eller mycket undertill.

ROCKÅN Badrock, grå, S/M – IKEA

ROCKÅN Badrock, grå, S/M.

RASTÄLVEN Badrock, mörkgrå, S/M – IKEA

RASTÄLVEN Badrock, mörkgrå, S/M En kopp te, en roman eller en fängslande serie – allt du behöver är en fluffig badrock för att göra stunden komplett. Oavsett om du vill slappa eller ha en mysig start på dagen – njut! Perfekt efter duschen eftersom den här badrocken är både varm och absorberande.

Keywords: badrock ikea, ikea kläder, ikea badrock