Glasskål ikea

VARDAGEN Skål, klarglas, 15 cm – IKEA

Flingskålar i glas till frukost, sallads- eller soppskålar till lunch. Oavsett vilken mat du använder dem till, har vi ett brett sortiment i olika storlekar …

VARDAGEN Skål, klarglas, 15 cm. Gör det bästa av dem genom att servera goda måltider på den här enkla, tidlösa servisen.

Serveringsskålar & salladsskålar – IKEA

Serveringsskålar & salladsskålar – IKEA

Oavsett om du är sugen på popcorn eller ska servera potatissallad till middagen, har vi serveringsskålar för alla behov, i glas, keramik och rostfritt stål.

Skålar – brett sortiment i olika storlekar – IKEA

Skålar – brett sortiment i olika storlekar – IKEA

Behöver du skålar för frukost eller efterrätt? Porslinsskålar eller keramikskålar att matcha din servis? Kolla in vårt stora utbud för att matcha din stil.

BLANDA Serveringsskål, klarglas, Höjd: 9 cm – IKEA

BLANDA Serveringsskål, klarglas, Höjd: 9 cm. Serveringsskålen BLANDA finns i trä, metall och glas och i flera storlekar – alla går att stapla för att spara utrymme. Lika bra när du ska servera en buffet som när du äter popcorn framför tv:n.

TRYGG Serveringsskål, klarglas, 28 cm – IKEA

TRYGG Serveringsskål, klarglas – IKEA

TRYGG Serveringsskål, klarglas.

SÄLLSKAPLIG Skål med lock, klarglas/mönstrad, 10 cm

SÄLLSKAPLIG Skål med lock, klarglas/mönstrad, 10 cm – IKEA

SÄLLSKAPLIG Skål med lock, klarglas/mönstrad, 10 cm Längtar du till middagarna hos farmor eller bara älskar gammaldags fint glas? Då är den här glasserien gjord för dig. Tidlös, elegant, fin att se på och perfekt att använda till en traditionell dukning. Platseffektiv servering för det lilla bordet.

BERÄKNA Skål, klarglas, 26 cm – IKEA

BERÄKNA Skål, klarglas – IKEA

BERÄKNA Skål, klarglas. Glasskålen är munblåst av en skicklig hantverkare.

IKEA 365+ Skål, rundad kant vit, 16 cm

IKEA 365+ Skål, rundad kant vit, 16 cm – IKEA

IKEA 365+ Skål, rundad kant vit, 16 cm. Gjord av fältspatporslin så den är lika snygg år efter år.

VARDAGEN Skål, klarglas, 26 cm – IKEA

VARDAGEN Skål, klarglas – IKEA

VARDAGEN Skål, klarglas. Livet är en fest, som mest består av vardagar. Gör det bästa av dem genom att servera goda måltider på den här enkla, tidlösa servisen.

OFTAST Skål, vit, 15 cm – IKEA

OFTAST Skål, vit – IKEA

OFTAST Skål, vit. Denna servis har samma utseende och känsla som benporslin, men är gjord av härdat glas. Det gör att vi kan pressa priset och du får en elegant och skinande produkt – till en lägre kostnad.

Keywords: glasskål ikea, tacohållare ikea, salladsskål ikea, bålskål ikea, dessertskålar på fot ikea, glasskål på fot ikea