Ikea konstfull

KONSTFULL Vas, klarglas/mönstrad, 26 cm – IKEA

KONSTFULL Vas, klarglas/mönstrad, 26 cm Serien KONSTFULL är designad av Ilse Crawford för att ta fram det vackraste hos dina blommor, varje dag. Skapade av munblåst restglas – med enkla former och taktila material som passar i alla rum och hem.

KONSTFULL Vas, 16 cm – IKEA

KONSTFULL Vas, 16 cm Serien KONSTFULL är designad av Ilse Crawford för att ta fram det vackraste hos dina blommor, varje dag. Skapade av munblåst restglas – med enkla former och taktila material som passar i alla rum och hem. Den vida öppningen gör vasen enklare att diska för hand.

KONSTFULL Vas, mönstrad/brun, 26 cm – IKEA

KONSTFULL Vas, mönstrad/brun, 26 cm Serien KONSTFULL är designad av Ilse Crawford för att ta fram det vackraste hos dina blommor, varje dag. Skapade av munblåst restglas – med enkla former och taktila material som passar i alla rum och hem.

KONSTFULL Vas, klarglas/mönstrad, 10 cm – IKEA

KONSTFULL Vas, klarglas/mönstrad, 10 cm Serien KONSTFULL är designad av Ilse Crawford för att ta fram det vackraste hos dina blommor, varje dag. Skapade av munblåst restglas – med enkla former och taktila material som passar i alla rum och hem.

KONSTFULL Vas, grön, 19 cm – IKEA

KONSTFULL Vas, grön, 19 cm Serien KONSTFULL är designad av Ilse Crawford för att ta fram det vackraste hos dina blommor, varje dag. Skapade av munblåst restglas – med enkla former och taktila material som passar i alla rum och hem. Den vida öppningen gör vasen enklare att diska för hand.

KONSTFULL Vas, frostat glas/grön, 10 cm – IKEA

KONSTFULL Vas, frostat glas/grön, 10 cm Serien KONSTFULL är designad av Ilse Crawford för att ta fram det vackraste hos dina blommor, varje dag. Skapade av munblåst restglas – med enkla former och taktila material som passar i alla rum och hem.

KONSTFULL Vas, svart, 10 cm – IKEA

KONSTFULL Vas, svart, 10 cm Serien KONSTFULL är designad av Ilse Crawford för att ta fram det vackraste hos dina blommor, varje dag. Skapade av munblåst restglas – med enkla former och taktila material som passar i alla rum och hem.

KONSTFULL Vas, frostat glas/svart, 10 cm – IKEA

KONSTFULL Vas, frostat glas/svart, 10 cm Serien KONSTFULL är designad av Ilse Crawford för att ta fram det vackraste hos dina blommor, varje dag. Skapade av munblåst restglas – med enkla former och taktila material som passar i alla rum och hem.

En vas med en historia – IKEA

Välj en vas som är ett bättre val för jordens resurser. Vasen KONSTFULL är tillverkad av överblivet glas, så den förbrukar mindre ny råvara. Den fina formen är designad av Ilse Crawford.

Keywords: ikea konstfull