Ikea lagan

LAGAN serie – IKEA

LAGAN serie – IKEA

LAGAN serie

LAGAN Kyl-/frysskåp, fristående/vit, 118/52 l – IKEA

LAGAN Kyl-/frysskåp, fristående/vit, 118/52 l Det här fristående kyl-/frysskåpet har alla basfunktioner du behöver. Det har även justerbara hyllor så du kan anpassa utrymmet på insidan och genomskinliga lådor som gör det lätt att se vad du har i dem.

LAGAN Väggmonterad köksfläkt, rostfritt stål, 60 cm – IKEA

LAGAN Väggmonterad köksfläkt, rostfritt stål – IKEA

LAGAN Väggmonterad köksfläkt, rostfritt stål. En köksfläkt med LED belysning och alla basfunktioner du behöver. Kan monteras i ett väggskåp för ett enhetligt utseende i köket.

LAGAN Kylskåp med frysfack, fristående/vit, 97/16 l – IKEA

LAGAN Kylskåp med frysfack, fristående/vit, 97/16 l Det här fristående kylskåpet med frysfack har alla basfunktioner du behöver. Storleken är perfekt för små kök, och de justerbara hyllorna gör att du kan anpassa utrymmet på insidan. 2 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

LAGAN Integrerad diskmaskin, 45 cm – IKEA

LAGAN Integrerad diskmaskin, 45 cm En pålitlig vatten- och energibesparande diskmaskin som har alla grundläggande funktioner som du behöver för att få jobbet gjort. Perfekt när du vill ha en bekväm vardag på liten yta. 2 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

LAGAN Ugn, vit – IKEA

LAGAN Ugn, vit Den här ugnen har alla basfunktioner du behöver och är enkel att använda veckans alla dagar. 2 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren. Över- och undervärme är praktiskt vid tillagning av rätter med en krispig yta och långsam tillagning av grytor.

LAGAN Ugn, rostfritt stål – IKEA

LAGAN Ugn, rostfritt stål Den här ugnen har alla basfunktioner du behöver och är enkel att använda veckans alla dagar. 2 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren. Över- och undervärme är praktiskt vid tillagning av rätter med en krispig yta och långsam tillagning av grytor.

LAGAN Induktionshäll, plug-in 2 zoner/svart – IKEA

LAGAN Induktionshäll, plug-in 2 zoner/svart Denna induktionshäll med 2 zoner ger snabb och exakt värmekontroll och en jämn yta som är enkel att rengöra. Den är dessutom mycket lätt att installera – anslut bara till vägguttaget och börja laga mat! 2 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

LAGAN Väggmonterad köksfläkt, vit, 60 cm – IKEA

LAGAN Väggmonterad köksfläkt, vit – IKEA

LAGAN Väggmonterad köksfläkt, vit. En köksfläkt med LED belysning och alla basfunktioner du behöver. Kan monteras i ett väggskåp för ett enhetligt utseende i köket.

Keywords: ikea lagan