Rund hylla ikea

HEDEKAS Displayhylla, rund/bambu, 40 cm – IKEA

Hyllor finns i alla former och storlekar, från småhyllor i hallen till komplexa väggförvaringslösningar med dekorativa detaljer. Oavsett om du vill använda …

HEDEKAS Displayhylla, rund/bambu, 40 cm Gjord av bambu som är ett lättskött och slitstarkt naturmaterial.

Snygga vägghyllor för alla hem – IKEA

Vägghylla – Snygga vägghyllor för alla hem – IKEA

BAGGEBO hylla i modernt vitt vardagsrum ed grön soffa. Vit KALLAX hylla med korgar i naturmaterial i matrum.

Sätt dina väggar i arbete med vägghyllor som ger mer förvarings- och exponeringsutrymme. Oavsett om du är ute efter en vägghylla med krokar för köksredskap eller en vägghylla för böcker intill sängen, så har vi massor av stilar och storlekar att välja bland. Se vad dina väggar kan göra med hjälp av våra hyllor och konsoler.

Hyllor & bokhyllor – IKEA

Hyllor & bokhyllor – IKEA

Behöver du hjälp med att välja hylla? vi har samlat våra kompletta vägghyllor så du lättare kan se vad som passar bäst ihop med din stil hemma.

Stort utbud av kompletta hyllor för ditt hem.

Kompletta vägghyllor som du enkelt får upp på väggen – IKEA

Kompletta vägghyllor som du enkelt får upp på väggen – IKEA

Svävande vägghyllor. Den här stilrena vägghyllan får jobbet gjort på ett diskret och nästan osynligt sätt. Den strömlinjeformade looken och de diskreta, …

Behöver du hjälp med att välja hylla? vi har samlat våra kompletta vägghyllor så du lättare kan se vad som passar bäst ihop med din stil hemma. Konsolhyllorna passal lika bra som sänghylla som vägghylla i resten av ditt hem.

RÅGRUND Hylla, bambu, 33 cm – IKEA

Vi har allt från hörnhyllor till förvaringspallar i stilar som matchar ditt val … RÅGRUND Hylla, bambu, 33 cm … RÅGRUND Tvättställs-/hörnhylla, 34×60 cm.

RÅGRUND Hylla, bambu, 33 cm.

Svävande vägghyllor – IKEA

Svävande vägghyllor – IKEA

Svävande vägghyllor

RÅGRUND Hörnhylla, bambu, 34×99 cm – IKEA

RÅGRUND Hörnhylla, bambu, 34×99 cm.

LUSTIGT Vägghylla, 37×37 cm – IKEA

LUSTIGT Vägghylla, 37×37 cm. Du kan enkelt anpassa vägghyllan efter utrymme och behov eftersom hyll-planen går att skjuta i sidled.

Badrumshyllor för stora och små badrum – IKEA

Badrumshyllor för stora och små badrum – IKEA

Skapa en känsla av lugn i ditt badrum med hjälp av smart förvaring som håller allt snyggt och på plats. Från förvaringsenheter till hörnhyllor, vår förvaring är även gjord för att matcha det tvättställ du väljer. Hitta en hörnhylla och mer online och i butik.

Keywords: rund hylla ikea, ikea hedekas